Президентът Румен Радев ще проведе в понеделник консултация с ПП за

...
Президентът Румен Радев ще проведе в понеделник консултация с ПП за
Коментари Харесай

Румен Радев : Очаквам българският парламент да произвежда закони, а не евтини интриги

Президентът Румен Радев ще организира в понеделник консултация с Политическа партия за сформиране на държавно управление

Тогава на " Дондуков " 2 за диалози ще отидат от " Продължаваме промяната ", посочи президентът, само че не се ангажира с дата за връчване на първи мандат за сформиране на държавно управление, съобщи.

" Важно е консултациите да не престават, само че е значимо да има ясно схващане в самите политически партии, че е необходим разговор - и то градивен разговор. Нужни са взаимни отстъпки и установяване на ясни общи цели в името на бъдещето на България. Сами виждате, че цикълът избори след избори не е най-хубавото решение. Кога ще връча първия мандат ще зависи и от хода на консултациите ".

Президентът отговори и на упреците от през вчерашния ден на " Продължаваме промяната ", че се намесва в сформирането на парламентарните непрекъснати комисии в Народното събрание с думите:

" Очаквам българският парламент да създава закони, а не евтини интриги ", сподели президентът Румен Радев от Молдова, където е на посещаване.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР